Alles willen weten van een klein stukje van de zorg

Een zorgverlener kan niet overal goed in zijn, specialiseren is binnen de gezondheidszorg haast onvermijdelijk. Inpulsa gaat de diepte in met betrekking tot shockwave therapie. Van dit kleine stukje van de zorg willen we alles weten zodat we optimaal maatwerk kunnen bieden. Alleen op die manier bent u verzekerd van de best mogelijke zorg.

Shockwave therapie bij spasticiteit

Voor een optimaal resultaat zijn de eigen regie van de patiënt, ondersteund door een team van zorgverleners essentieel. Binnen die zorgverlening is shockwave therapie van grote toegevoegde waard, net als een goede samenwerking met revalidatiecentrum en ziekenhuis.

Het doel is daarbij als specialist op het gebied van shockwave therapie samen te werken met het zorgteam rondom spasticiteitsmanagement. Zodoende maken we de best mogelijke geïntegreerde zorg voor de patiënt mogelijk. Daarnaast denkt Inpulsa actief mee over de positiebepaling van shockwave therapie in het zorglandschap, worden wetenschappelijke ontwikkelingen op dit vlak bijgehouden en dragen we actief bij aan kennisoverdracht voor artsen en fysiotherapeuten via de opleiding shockwave therapie bij spasticiteit van het NT-e.